Over ons

AES-Soenen ontstond in 2017 uit het familiebedrijf van Danny Soenen (al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van fotovolta├»sche zonnepanelen en zonneboilers). Door de stijgende vraag naar airconditioning en warmtepompen besliste Pieter om met zijn bedrijf hierop in te spelen en zich hierin te specialiseren. Broers Kristof (Zonnepanelen Soenen) en Frederik (Soenen ZDR) leggen de focus op zonnepanelen en zonneboilers. We hebben elk ons eigen bedrijf, maar werken steeds nog steeds heel nauw samen. Hierdoor kunnen we onze klanten een mooi totaalpakket aanbieden op vlak van duurzame energie.  

Ikzelf, Pieter, kreeg de technische microbe bij wijze van spreken met de paplepel ingegeven. Als jongste telg in het gezin van Danny Soenen werd mijn interesse in duurzame energie al op jonge leeftijd opgewekt. In 2014 studeerde ik af als master in de elektromechanica. Het was dan ook een logische stap om in het familiebedrijf te stappen. Ik koos er tijdens mijn studies voor mij te specialiseren in het plaatsen van warmtepompen. Een mooie aanvulling op het werk van mijn vader en broers. Dankzij hen heb ik ook een ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen, dus ook hiervoor kun je bij mij terecht.  

Zowel voor het plaatsen van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen beschikt AES-Soenen over de nodige certificaten en erkenningen. Hieronder een overzicht: